bloemschikken

Ichiyo Nederland

1984 - ICHIYO NEDERLAND - 2014

Het seizoen 2017 - 2018 staat voor de deur.

De buitendag in Tongeren wordt weer een goede start. We hopen natuurlijk op mooi weer, dan ontmoeten wij elkaar heerlijk buiten op deze bijzondere locatie.

We sloten het jaar af met twee Ichiyodagen in Olst. Een fijne dag voor alle Ichiyo-leden met een toast op de toekomst, een leuke workshop en een feestelijke lunch. De dag daarna kwamen de intructors bij elkaar voor een gezamelijk update en uitwisseling van twee opdrachten: "No Kezan" en "Only Leaves".  Foto's van de intructors-dag elders op de site. Heeft u nog foto's van de afsluitingsdag? Jeroen Vermaas ontvangt ze graag, zodat ook deze op website geplaatst kunnen worden. 

Dit najaar staan twee bijzondere activiteiten op het programma. Afdeling het Oosten organiseert de tentoonstelling "Japanse Herfst  in Zwolle". Alle Ichiyo leden uit de regio worden van harte uitgenodigd mee te doen. Ervaring is niet van belang, inzet en enthousiasme zoveel meer!

Verder staat er een bijzondere algemene Ikebana dag van de N.I.V. op de agenda. In het Bomencentrum te Baarn geven Intructors van alle scholen een demonstratie. Een goede gelegenheid om geïntresseerde kenissen mee te nemen. Wie weet worden dat nieuwe leerlingen. De dag die mede in het teken staat van het afscheid van Corrie als voorzitter van de N.I.V. zal een goed overzicht geven van alles wat Ikebana in Nederland te bieden heeft!

Twee van onze leden zijn uitgenodigd om Ichiyo te vertegenwoordigen op de najaarstentoonstelling bij Potterie Zaalberg. We wensen Margot en Jeroen veel plezier.

Na de startdag in Tongeren zullen de lessen weer beginnen, we wensen iedereen veel plezier!

 

.